Long time no seen

Nu sitter vi på Storan i Linköping för att cach up. För att fira att vi dels ses för första gången på en vecka, och att vi är tillbaka i staden där allt började. Vi på två flaskor av favoriten Bollinger och creme bruleé. Kan det bli bättre? Ja, det kan det, men för stunden är både Piff&Puff nöjda.

Anledningarna till att vi inte setts har varit många, men nu vi är på samma plats igen. Det var ju dessutom här det började, med högst dekadenta kvällar (och dagar) i Linköping där vi hävde i oss sprit på vardagarna för att få tristessen på tisdagarna att gå.

Med 1/3 kvar av andra flaskan bestämde vi oss för att det fick vara nog, och gick över till ett bord i närheten med ett antal engelsmnän som drack öl. De frågade "what are you celebrateing?" "Well, we haven't seen eachother in a week. Here, it's yours. Cheap one, never mind."

Efter denna kväll, med blogg-prämiär och kärt återseende vill vi delge ett par namn som finns med oss i tanken; Caroline Lagergren, Daniel Kolm, Äija-Släijda, Grenna Riksinternatets Muffare, Fredde R, Niclas Bengtsson och Lasse Kongo.


Högaktningsfullt, Simon och Anton





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0